Casa Italia Club’s playground redesign

Casa Italia is a club that has a long family tradition in the city of Maracay.
Among its facilities there is the playground as the common place where more than 5 generations have passed from all the families of the club. After living the dynamics of the club it was decided to reorganize the park from large circles of colors that arrange the space according to the use of the equipment and the ages, leaving between them the space enough to move. Its limits are given by a border constructed of defined planters with banks that accompany the circles and are the designated place to stay of the parents.

Project Type:
Corporate 
client:
Casa Italia. Maracay
year:
2013
location:
Maracay, edo. Aragua
construction area:
1.000 m2
director:
Arq. María Mercedes Hernández
landscape design:
mmh estudio del paisaje
staff:
Arq Herimar Meneses. Vilma Marmol
MORE PROJECTS